menu

RC Vliegendeuren

Contacteer ons voor informatie over onze vliegendeuren

Ontdek ons aanbod:

Vliegenramen

Vliegendeuren

Vliegenschuifdeuren

Plissé

Gratis offerte!

Graag een offerte voor een vliegendeur? Klik hier!

Of contacteer ons via:

0479 66 84 13

info@rcvliegenramen.be

Herent 149 - 3910 Pelt

www.rcvliegenramen.be

Vliegendeuren

Alle profielen worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en gelakt in de door U gekozen RAL - kleur. De onderdelen zijn in inox en aluminium. Deze combinatie van producten garandeert dat onze vliegendeuren jarenlang onderhouds- en slijtagevrij zijn.
U kan een keuze maken uit 2 soorten handgrepen. De traditionele, daar wordt de middenstijl vervangen voorzien van een kunstoffen handgreep. De S-greep, daar wordt de middenstijl vervangen door een aluminium S-profiel en dordt gelakt in de kleur van de deur door u gekozen.
Indien U wenst kan U de deur ook voorzien van een pomp die ervoor zorgt dat de deur steeds automatisch sluit, maar U kan ook de deur in een door U gekozen stand laten openstaan.
Wenst U uw vliegendeur nog extra tegen huisdieren te beschermen dan kunnen we in het onderste deel een aluminium paneel voorzien naar uw gewenste hoogte. Als U verkiest voor nog een poezen- of hondenluik is dat hier perfect mogelijk.
Bekijk ons assortiment vliegendoeken en vliegengaas.
Contacteer ons nu
Profielen & handgreep
Afmetingen voor vliegenramen
Vliegenramen door RC Vliegenramen Vliegenramen door RC Vliegenramen Vliegenramen door RC Vliegenramen Vliegenramen door RC Vliegenramen